Onze missie

mondkapjesdokter.nl is een initiatief van huisartsenpraktijk Blokland (www.huisartsenpraktijkblokland.nl)

Al maandenlang zijn wij allemaal in de greep van het Covid-19 virus. Dit virus ontwricht onze samenleving. Onze hulpverleners zetten zich met ziel en zaligheid in voor ons allemaal en ondersteunen het zorgpersoneel waar ze kunnen. Daarbij zijn ze zelf erg kwetsbaar en lopen ze grote risico’s.

Het is ongelofelijk belangrijk dat we dit virus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Dat kan alleen als we het samen doen. We zullen allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen naar elkaar toe. Zo kunnen we verdere besmettingen voorkomen en daarmee groter leed besparen.Verdere besmettingen voorkomen we bijvoorbeeld door voldoende afstand te houden van elkaar maar zeker ook door het dragen van mondkapjes. Ook al stelt het RIVM het dragen van mondkapjes niet verplicht, het helpt ons echt. Zo kunnen we de effecten van het virus enigszins onder controle houden tot het moment dat er een werkzaam vaccin beschikbaar zal zijn.

Het Coronavirus raakt iedereen en kwetsbare en zieke Nederlanders hebben onze hulp nu extra hard nodig. Daarom bieden wij deze mondkapjes te koop aan via mondkapjesdokter.nl om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan het helpen van onze meest kwetsbaren en zieken. Die hulp biedt het Rode Kruis door bijvoorbeeld een luisterend oor te zijn en voedselpakketten uit te delen. Maar ook door te zorgen voor eerste medische hulpverlening of ondersteuning daarvan. Door uw mondkapjes bij mondkapjesdokter.nl te bestellen zorgen wij voor een donatie aan het Rode Kruis en helpt u mee om onze meest kwetsbare en zieke landgenoten te helpen.

Alvast veel dank voor uw steun.